Radiofontänen

Radiofontänen


Tillträde endast för konfliktfria?

August 19, 2016

Hur är vi på att handskas med konflikter? Radiofontänen försöker i detta program belysa konstruktiv kritik, positiv sådan och behovet,t. ex, att känna sig trygg i sammanhang.

Hur är det att leva med psykisk ohälsa och erfara kritik, kanske blir vi då mer känsliga för vad andra tycker? Är vi för dåliga att även kunna ge positiv kritik?

Med hjälp av äldre kinesisk filosofi, Martin Buber och annat söker en medarbetare ge ett konstruktivt förslag på hur hantera gemenskap och förmågan att kunna avstå t.ex det jag själv begär för den andres bästa. Går det att finna harmoni med sig själv efter ett liv med konflikter och erfara försoning? Radiofontänen exemplifierar.

Påverkar mina egna erfarenheter som barn mina politiska val och min sociala kompetens senare i livet? Är tillvaron delad och lever vi i en illusion om vad mänskligt liv är? Vi får höra en livserfarenhet som söker belysa detta.

Konflitktfria programledare leder oss genom ett program med väder, energi, Malmöfestival och en vana att diska konstruktivt - häng med i en någorlunda vardaglig radioshow!