Overskudslivets Podcast

Overskudslivets Podcast


#26. Indre liv, parforhold og coaching med Sofia Manning

April 19, 2019

I anledning af Overskudslivets podcast ½ års fødselsdag, har jeg en ganske særlig gæst til dig. Danmarks Coach dronning.
Og du vil ikke blive skuffet. Direkte fra hendes hus i Andalusien øser hun ud af sin historie og praktiske øvelser du selv kan lave.


Vidste du, at det var Sofias eget anstrengte forhold til mad og krop, der startede hele hendes rejse ud i verden af personlig udvikling? Som i sidste ende har gjort hende til Danmarks coachdronning?


Som mange andre troede hun engang at mad dulmede følelser. Hun kæmpede med mad, krop og motion. Nu nyder hun i stedet, at kunne rumme sig selv, rumme andre og være sårbar.


Maden er endt op som en slags coach i hendes eget liv. Når noget er ude af balance, kan det mærkes på lysten til at spise sødt eller større portioner. Så ved hun, at der er noget der skal ses på.


Sofia deler i podcasten med dig, hvordan hun tackler det, når tingene ikke fungerer. Du får en spændende metode til at holde et internt teammøde, som kan bringe dig klarhed.


Vi mangler nogle gange det indre liv, selv om alt ser perfekt ud udefra. Relationen til dit indre liv, er den måske vigtigste rejse du kan gøre i dit liv.  Følelser har ikke brug for at blive kaldt rigtige og forkerte. De er bare - og nogle gange må vi acceptere, at vi endda indeholder modstridende følelser.


I denne podcast episode får du også forklaringen på, hvorfor det ikke altid er så let for os kvinder at meditere. Og hvad vi kan gøre i stedet for, for at skabe kontakt til vores indre.


Vi taler også om parforhold og hvordan du kan arbejde for, at dit parforhold ikke ender med at blive en fordeling af praktiske opgaver uden gnist. Hvordan du i stedet kan prioritere, at få din partner til at lyse.


Hør hvorfor Sofia roser sin mand for at være uvenner med naboen - selv om konflikten har stået på i 1 år nu.


Til sidst i Podcasen deler Sofia, hvorfor hun brænder sådan for coaching og hvad det er coaching kan, som er så effektfuldt, at det virker på alle uanset, hvor de er i deres personlige udvikling og modenhed.


Links:


Sofia nævner at hun danser til Drumsex. Du kan finde Drumsex på spotify er: https://open.spotify.com/album/1a6EMnMXa2MZO78ZYTmpkk


Sofia Mannings hjemmeside: https://sofiamanning.dk/


***