Organisk Vækst - SEO & Content Marketing Podcast

Organisk Vækst - SEO & Content Marketing Podcast


Latest Episodes

#210 – Bekræftede over for ubekræftede kerneopdateringer og fokus på schema (uge 34)
August 22, 2019

I dag taler vi om, hvor meget søgeresultaterne hopper og ned i forbindelse med bekæftede kerneopdateringer og i forbindelse med ubekræftede kerneopdateringer. Derudover tager vi en stak lytterspørgsmål. 

#209 – No click search, nyt tool fra Neil Patel og servernedbrud hos Google (uge 33)
August 15, 2019

I dagens afsnit tager vi en snak om en ny tendens, nemlig "No click search", samt et nyt tool fra Neil Patel og nedbrug af en hel serverfarm hos Google, der har skabt en del problemer. 

#208 – No-follow links & nyheder i Google Search Console (uge 32)
August 08, 2019

I denne episode tager vi en snak om no-follow links, hvad der rører sig i Google Search Console, korrupte medier og spørgsmål fra lytterne. God fornøjelse!

#207 – International SEO (uge 31)
August 01, 2019

I dagens episode taler vi blandt andet om international SEO, hvordan man vurderer konkurrencen på et søgeord, og til sidst Simons nye bog: "Indholdsbaseret Markedsføring 2019"

#206 – Maverick-opdatering (uge 30)
July 25, 2019

Vi samler op på ugen, der er gået. Vi snakker blandt andet om Maverick-updaten - findes den, eller ser folk spøgelser?

#205 – Tilbage fra sommerferie! Snak om blandt andet juni-opdatering (uge 29)
July 18, 2019

Organisk Vækst har holdt en lille sommerferie, men nu er vi tilbage med Danmarks bedste podcast om søgemaskineoptimering. Måske med et nyt format. Det kan du høre mere om i dagens episode. ...

#204 – Discover-rapport i Search Console - hvad er det for noget?
June 23, 2019

For nogle er en Discover-rapport blevet tilgængelig i Search Console. Hør mere om, hvad det er for noget, og hvorfor rapporten sandsynligvis ikke er tilgængelig på din sides Search Console. 

#203 – Spørgsmål angående links og duplikeret indhold
June 16, 2019

I dagens episode besvarer vi et spørgsmål vedrørende en specifik case, som en af vores lyttere befinder sig i. Det handler om links i syndikeret indhold - er det skadeligt?

#202 – Google bekræfter, at AJAX bruger Crawl Budget
June 09, 2019

Bare rolig! I episoden uddyber vi også, hvad AJAX og Crawl Budget er, sæt du ikke allerede kender definitionerne for disse termer. Tilmed går vi i kødet på en nylig udtalelse fra Google, hvori de bekræfter, at AJAX bruger Crawl Budget.&...

#201 – Ny kerneopdatering til Google - hvad skal vi være opmærksomme på?
June 03, 2019

Google har netop udrullet en ny kerneopdatering til deres algoritme. Hør her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du ikke vil miste rangeringer.