ISPOD OBRUČA

ISPOD OBRUČA


Latest Episodes

WEEK 9 POWER RANKINGS PODCAST
December 20, 2018

Tjedna šetnja po ligi - svih 30 momčadi - ovaj put u zvučnom obliku uz pomoć Tonija i Krehe. Preko dva sata, dakle sat i 45 minuta više nego bi trebalo. Dokument koji nije producirao Scott Litt.

STYLE AND SUBSTANCE PODCAST
December 06, 2018

Kreha, Toni i Gee o zadnjim rankingsima i odnosu Istoka i Zapada uz poseban naglasak na stanje u Jemenu. Sponsored by Bang Bros i Dunkin Donuts.

2 GAMES, 2 MINUTES PODCAST
November 22, 2018

Toni, Kuštra i Gee šetaju po ligi. Denver, Memphis, Sixersi i još svašta.

THE QUEEN IS DEAD PODCAST
November 17, 2018

Aktualac o Warriorsima i Sixersima uz kratku šetnju po ligi.

THE ALBATROSS PODCAST
November 08, 2018

Toni i Gee o tome koliko su stvarno dobri Bucksi, Blazersi i Nuggetsi, o problemima Jazza i još nekim stvarima.

SOUND THE ALARM PODCAST
October 25, 2018

Sickre, Toni i Gee na osnovu dosadašnjeg uzorka pokušavaju razlučiti tko zaslužuje alarm, tko pogrebno zvono, kao i tko je dobar, a tko loš.

PRESEASON RANKINGS POD
October 11, 2018

Sickre i Gee u dvosatnoj šetnji po ligi. Ljeto nikako da završi, a iste reakcije mogao bi izazvati i pokušaj slušanja ovog podcasta. Još malo pa kreće...

THE OVER/UNDER POD
August 21, 2018

Toni, Kuštra i Gee šetaju po ligi uz pomoć granica koje je postavio Vegas. Svih 30 franšiza (dobro, možda smo poneku i zaboravili) u malo više od 2 sata.

MIDDLE OF THE SUMMER PODCAST
July 25, 2018

Sickre i Gee uz dobro poznatu ljetnu podlogu o World Cupu i nevjerojatnom uspjeh Repke, tržnici i Leonardovom prelasku u Toronto. A ima tu i preranih prognoza iduće sezone. I DeMarcusa. Sve u svemu još jedan podcast koji moooorate poslušati.

SUMMERTIME HEAVY METAL PODCAST
June 29, 2018

Sickre i Gee o čemu drugome nego o tržnici, a prije toga o draftu, World Cupu i Pearl Jamu. Pojavljuje se čak i reprezentativna košarka. Ljeto je zakon.