Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


91. Sten-Martin Kreisberg ja Indrek Põldvee - Hakkame Tegutsema Akadeemia

November 10, 2019

Sten - Martin Kreisberg ja Indrek Põldvee


"Kuidas leida oma äriidee?"


Tänase saate kangelased on Sten - Martin Kreisberg ja Indrek Põldvee isiklikult. Mehed ühendasid oma jõud ja lõid Hakkame Tegutsema Akadeemia, mille eesmärgiks on jõuda läbi koolituste võimalikult paljude sarnaselt mõtlevate inimesteni. Sten ja Indrek on öelnud: "Kahekesi koos tehes suudame rohkem väärtust pakkuda."


"Parim eneseõppimise koht on koolitamine!"


Sten-Martin Kreisberg Ja Indrek Põldvee on üheskoos loonud Hakkame Tegutsema Akadeemia. Tänane saade annab ülevaate sellest, mis on akadeemia loojate ideed ja tulevikuvaated.


23. novembril toimuv esimene koolitus "Kuidas leida oma äriidee?" on suunatud äriidee leidmisele ja selle praktikasse panemisega. Indrek rõhutab seda, et tema eesmärk on anda Hakkame Tegutsema Akadeemia koolitustega praktilisi nõuandeid, mida saavad koheselt rakendada kõik, kes on tahavad oma äriga alustada. Samuti julgustab Indrek inimesi:


"Kõik ideed töötavad! Puudus on pealehakkamisest ja järjepidevusest!"


Sten peab oluliseks mõista, mis teeb iga rolli edukaks ehk mis on iga rolli võtmetegurid, kuidas need enda jaoks tööle panna ning neid mugandada vastavalt enda olukorrale. Samuti rõhutab Sten mitte üleanalüüsimise olulisust ja julgustab tegema esimesi samme. Väga palju on kinni suhtumises ja prioriteetides.




Tänases saates:




  1. Mis ajendab Steni tegutsema/koolitama Hakkame Tegutsema Akadeemias? 4:27




  2. Kuidas podcastide tegemine rikastab? 7:55




  3. Tutvustus Steni tulevasest podcast. 8:37




  4. Miks teevad Sten ja Indrek koolitust "Kuidas leida oma äriidee?" 12:08




  5. Koolituse "Kuidas leida oma äriidee" sisu. 38:41; 51:24




  6. Mis on Scamper meetod? 49:20




"Meeskond on oluliselt tugevam kui üks inimene."


Hea kuulaja! Kui Sul on meile küsimusi/ettepanekuid, siis võta julgelt ühendust Facebookis või kirjuta indrek@hakkametegutsema.ee. Hoia end meie tegemistega kursis ja jälgi meid ka Instagramis!


 





New Template





New Template