Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


Leanka Järve - Visioonja unistus ilma tegutsemata jääbki ainult selleks

June 30, 2019

Leanika Järve on omanäoline koolitaja. Tema missioon on teha inimesi edukaks mitmes eluvaldkonnas. Alguses tegeles ta ainult kinnisvaraliste teadmiste edastamisega, aga nüüdseks tahab ta aidata inimestel leida nende tõeline potentsiaal, olgu see seotud kinnisvaraga või mitte. Leanika tõi 2008 Eestisse kinnisvara brändi Remaxi, mis on maailma suurim kinnisvaraettevõte. Pärast seda tegi ta oma kinnisvarabüroo Epicenter ja nüüd on Leanikal ka koolitusfirma Leprofit.




Eneseareng on Leanikale sama oluline kui ärimaailmas arenemine. Talle on alati meeldinud mõelda positiivselt ja teistest erinevalt. Kui saatejuht Indrek tundis selle kohta huvi, vastas Leanika, et just nimelt see määras tema saatuse, kui ta tahtis töötada nooremas eas kruiisilaeval Ameerikas. Sellele ametile oli ligikaudu 300 kandidaati, ent Leanika teravmeelsus garanteeris talle kõige esimesena lennupiletid.




Üks Leanika motodest on, et kõik on võimalik. Tema jaoks ei eksisteeri mitte mingisugust probleemi, millele ei leidu lahendust, ja kui peaks tekkima selline olukord, siis näeb Leanika seda kui võimalust õppida ja saada targemaks. Intervjuu käigus küsis Indrek Leanikalt, kuidas ta rasketes olukordades toime tuleb, mille peale ta vastas, et kõige tähtsam on jätkata positiivselt mõtlemist, isegi kui see võib osutuda väga raskeks.




Siin on paar mõtlemapanevat ideed Leanikalt, mis vallandusid intervjuu käigus:




  • “ ja unistus Visioonilma tegutsemata jääbki ainult selleks.”




  • “Ma suudan nii suurelt mõelda, et ma annan endale võimaluse.”




  • “Vahel me lihtsalt areneme mingist asjast üle ja siis meile ei paku see enam huvi.”




  • “Inimesed, kes on oma äris väga kirglikud ja teevad asja oma südamega, on väga lihtne igasuguseid asju maha müüa.”




 


Võtke meiega ühendust kui mõtteid või soovitusi indrek@hakkametegutsema.ee