Engagemangspodden

Engagemangspodden


Latest Episodes

Engagemang kopplat till självledarskap och värdeskapande
October 09, 2019

Dagens poddgäst är Torbjörn Eriksson, medgrundare och vd av Tenant & Partner, en organisation som sedan flera år tillbaka har legat i toppen på listan ”Sveriges bästa arbetsplatser”.

Sambandet mellan mångfald och engagemang
October 01, 2019

I detta avsnitt gästas vi av Anna Stenberg, grundare av rekryteringsföretaget Wes, vars vision är att aktivt bidra till att öka mångfalden i näringslivet. Undersökningar visar att det finns en stark korrelation mellan ökad mångfald,

Engagemang dygnet runt
September 24, 2019

Den här gången har vi träffat Engagemangspoddens hittills yngsta gäst, Marcel Jehrlander, influencer på Youtube, Instagram och Snapchat. Marcel startade sin karriär som 13-åring och har idag, sex år senare, över 25 miljoner exponeringar per år.

Ledarskap som driver engagemang och digitalisering
September 18, 2019

Hur jobbar Microsoft för att accelerera Sverige till ett digitalt föregångsland och hur leder en traditionell organisation som SVT sin digitala omställningsresa?

Engagemang för framtiden
September 10, 2019

I dagens avsnitt har vår programledare Beata ett djupt och ärligt samtal med futurologen och internationellt hyllade föreläsaren Magnus Lindkvist om att skapa engagemang för framtiden.

Skapa engagemang för mer inkludering inom techbranschen
August 20, 2019

Dagens poddgäst är Nora Bavey, grundare av Unitech, serieentreprenör och expert på opinionsbildning. Hennes mission är att skapa mer inkludering och mångfald inom techbranschen. Nora anser att utvecklingen inom tech är för homogen och behöver mer inklu...

Skapa engagemang för digitalisering och lärande
August 13, 2019

Dagens poddgäst är Mikael Ahlström som utöver att vara entreprenör, digital strateg och internationell talare, även är delägare i utbildningsbolaget Hyper Island.

Driva engagemang från golvet till styrelserummet
August 06, 2019

I dagens avsnitt gästas vi av Therese Lundstedt, tidigare vd för Aktieinvest och sedan augusti numera vd på greentechbolaget Urbangreen. Therese har bland annat blivit utsedd till Framtidens kvinnliga ledare (2017) av organisationen Ledarna och fick si...

Kundnöjdhet som drivkraft för engagemang
July 31, 2019

I detta avsnitt har vi träffat supertalangen Martina Klingvall Holmström, grundare och vd för Telness. Hennes ambition är att utmana den dåliga uppfattningen inom telekombranschen genom att prioritera kundnöjdheten och vända upplevelsen till något posi...

Att skapa engagemang för ett livslångt lärande
July 23, 2019

Dagens poddgäst är Bella Funck, medgrundare av Colearn och tidigare global utvecklingschef på Hyper Island, som pratar om vikten av det livslånga lärandet.