Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Röstgränssnitt för marknadsförare: John Ekman #28
June 24, 2019

Intervju med John Ekman som är grundare av Conversionista. Vi pratar i det här avsnittet om den tredje digitala revolutionen, röstgränssnitt och digitala assistenter samt vad det innebär för digital marknadsföring och oss marknadsförare.

Apple ITP 2.1: Martin Winberg #27
June 10, 2019

Intervju om Apple ITP 2.1 tillsammans med Martin Winberg på byrån 56K. Vi pratar om vad systemet gör och vad det innebär för digital marknadsföring. Du får även höra hur det påverkar olika kanaler och hur du analyserar hur ditt företag påverkas.

Konverteringsoptimering: Andreas Gref #26
May 27, 2019

Intervju med konverteringsspecialisten Andreas Gref som är Head of A/B testing på Conversionista. Vi pratar i det här avsnittet om allt från vad konverteringsoptimering är och hur arbetsprocessen ser ut till vad du behöver för att komma igång.

Karl Lehmann: Kilroy #25
May 13, 2019

Intervju med Karl Lehmann som är marknadschef på Kilroy i Sverige. Han tog sin in i reklambranschen 2013 med en video där han rappade sitt CV. Vi pratar om hur han gjorde, hans karriär sedan dess och hur han arbetar med digital marknadsföring.

Copywriting: Mattias Åkerberg #24
April 29, 2019

Intervju med Mattias Åkerberg som är frilansande copywriter och som bland annat driver bloggen Please copy me. Vi pratar om copywriting och hur man skapar riktigt bra texter där Mattias berättar om sin arbetsprocess samt ger sina bästa tips och råd.

Account based marketing: Ulrika Bergström #23
April 15, 2019

Intervju med Ulrika Bergström som är Head of Customer Experience på Vendemore som är specialister på account based marketing. Vi pratar om vad account based marketing och Ulrika delar med sig av sina bästa tips och råd för att komma igång.

Digitalisering: Arash Gilan #22
April 01, 2019

Intervju med Arash Gilan som är vd för Viva media, en av Nordens största byråer inom digital marknadsföring. Vi zoomar i avsnittet ut ett par steg och pratar digitalisering, digital transformation och framtiden för oss marknadsförare.

Marknadsföringspsykologi: Erik Modig #21
March 18, 2019

Intervju med Erik Modig som är ekonomie doktor och forskare vid Center for Consumer Marketing vid Handelshögskolan i Stockholm. Du får i avsnittet bland annat höra om vad marknadsföringspsykologi och hur vi människor fattar beslut.

Christer Pettersson: Arvato #20
March 04, 2019

Intervju med Christer Pettersson som är marknadschef på Arvato och som även skrivit boken Gräv guld i dina egna kanaler. Du får i avsnittet bland annat höra om Christers karriär samt hur han och Arvato arbetar med digital marknadsföring.

Marketing automation: Martin Stenke #19
February 18, 2019

Martin Stenke är en av grundarna till bolaget Infunnel som är experter på marketing automation och har lång erfarenhet av att driva affärer online. Du får i det här avsnittet höra om vad marketing automation och hur du lyckas med din satsning.