Den Digitale Nomade

Den Digitale Nomade


Hvem er jeg, når jeg ikke rejser? Episode 065

July 19, 2019

Hvem er jeg, når jeg ikke rejser? Hvor ligger min identitet?
Det spørgsmål har både Kristian og jeg stillet os selv, det sidste stykke tid.

Lige nu er vi er i Kroatien, og klokken er 22.30 om aften og vi taler om identitet og om turen i vores nye campervan Humle.

Når man tænder for mikrofonen om aftenen, får man som oftest en meget ærlig stemme, fordi man har alle paraderne nede, og bare fortæller ærligt, hvordan vi har det. Så er du til en ærlig snak om identitet, så lyt med og hør vores frustrationer og konklusioner på dette emne i dagens podcast.

For hvem er vi egentlig, når vi ikke bor i udlandet og er fuldtids rejsende, men stepper ind og ud af det digitale nomadeliv?

Vi diskutere også hvorfor det er svært at identificere os med det europæiske camping folk, hvordan dulen vi kan komme til at købe dessertvin, som jeg insisterer på er portvin, og hvordan det er for første gang at dele Europa med andre glade feriegæster.

Vores campervan Humle, som vi har betalt kassen for bliver diskuteret, og om det er realistisk at rejse hele vejen til Goa i den i 8 kvm.
Hvornår er du lykkelig?
Spørger jeg Kristian midt i det hele og det kommer der en spændende konklusion ud af. For kan alverdens karrieremuligheder egentlig overhovedet nå den lykkestemning vi har, når vi rejser?

Det og meget mere, er udgangspunktet for denne podcast, som vi håber, du vil blive inspireret af her midt i sommervarmen.

Hvis du kan lide, hvad du hører, så støt vores arbejde med en en 20 kroneseddel. Vi bliver super glade.

Det gør du her.

Del gerne i dit netværk, skriv en anmeldelse og husk sharing is caring.

Kærligst Mille